Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sagrada Família

3, 2, 1... obrim inscripcions per les Cool Off 2020!

Publicat 24/02/2020

Ja tenim a punt les inscripcions a les nostres colònies d’estiu Cool Off 2020! A partir del proper dilluns2 de març, activarem la plataforma d’inscripcionsper la propera edició de les Cool Off.

Què són les Cool Off?

Cool Off by Kids&Us són colònies d’estiu en anglès, adreçades als alumnes de Kids&Us de 7 a 13 anys, que estiguin matriculats als cursos de Marcia fins a Fairy Tales 2. Aquests campaments estan pensats perquè els nens i les nenes gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense necessitat de sortir a l’estranger. En un entorn incomparable i acompanyats de monitors expertes, els vostres fills viuran aventures màgiques, especialment pensades i dissenyades per l’equip pedagògic de Kids&Us.

L’objectiu d’aquestes colònies és que els nens i les nenes gaudeixin al màxim de l’estiu mentre aprenen anglès de forma natural i en un context de diversió.

Coneixem la Índia

Durant les Cool Off 2020 ens endinsarem en la cultura de la Índia. Descobrirem la diversitat d’una terra mítica, des dels seus antics monuments i temples fins a les ciutats modernes i súper concorregudes. El departament pedagògic de Kids&Us ha previst una setmana de jocs, activitats i excursions fantàstiques, que faran que sembli que estem a la Índia!

Ja podeu anar triantdata i destí

Com és habitual, podreu triar entre tres cases de colònies diferents ubicades a Cantàbria, Castella la Manxa, on estrenem casa de colònies, i Catalunya. A més, com a novetat enguany oferim un sisè torn a la casa de colònies El Molí de la Riera, manera cobrim completament la primera part de les vacances escolars, des de finals de juny i tot el mes dejuliol.

A continuació us en detallem els torns previstos per aquest any perquè trieu la opció que millor s’adapti a les vostres necessitats, i els vostres fills puguin gaudir amb una experiència divertida, didàctica i d’immersió lingüística 100% en anglès.

El Molí de la Riera –Catalunya

1r torn: del 21 al 27 de juny

2n torn: del 28 de juny al 4 de juliol

3r torn: del 5 a l’11 de juliol

4t torn: del 12 al 18 de juliol

5è torn: del 19 al 25 de juliol

6è torn: del 26 de juliol a l’1 d’agost

Finca Piedralrey–Castella la Manxa

1r torn: del 28 al 4 de juliol

2n torn: del 5 a l’11 de juliol

Casa Corconte –Cantàbria

1r torn: el 28 de juny al 4 de juliol

2n torn: del 5 de juliol a l’11 de juliol

3r torn: del 12 al 18 de juliol

Les places seran assignades per rigorós ordre d’inscripció i si és necessari s’obrirà llista d’esperaa mida que es vagin completant els torns. Per més informació i inscripcions podeu visitar la pàgina webwww.kidscooloff.como us podeu adreçar al vostre centre(https://www.kidsandus.es/ca/centres/)

 

Compartiu-ho >