Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sagrada Família

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Gloriana J.

  Gloriana J.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia and Escola Teresianes

 • Kat H.

  Kat H.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Família

 • Dany G.

  Dany G.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia

 • Dominik S.

  Dominik S.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia and Escola Teresianes

 • Miriam A.

  Miriam A.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia

 • Esther G.

  Esther G.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia

 • Manpreet K.

  Manpreet K.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia

 • Inés G.

  Inés G.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia

 • Irene A.

  Irene A.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia and Escola Teresianes

 • Georgia W.

  Georgia W.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia

 • Gretel T.

  Gretel T.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia and Escola Teresianes

 • Hector T.

  Hector T.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia

 • Maria G.

  Maria G.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia

 • Ignasi C.

  Ignasi C.

  Teacher at Kids&Us Sagrada Familia

 • Elena Salerno - Coord Tweens&Teens

  Elena Salerno - Coord Tweens&Teens

  Sóc l’Elena Salerno, i malgrat el meu nom, sóc dels Estats Units! Visc a Barcelona des de fa uns quants anys i sóc la coordinadora dels cursos Tweens&Teens a Kids&Us Sagrada Família. Parlo anglès nadiu però, arran d’haver viatjat, he après a parlar català i castellà. Cada vegada domino més ambdues llengües i em sento molt a gust parlant-les! Des de molt jove he treballat amb infants i adolescents, sobretot com a professora d’anglès, però també en molts àmbits més: la meva passió és l’educació. Com a professora, sempre he pensat que la millor forma d’aprendre és la més natural, a través de jocs, contes i diversió, i per això em sembla tan interessant la metodologia Kids&Us. Per les meves pròpies experiències, sé que aprendre un altre idioma no només augmenta les possibilitats dels nostres alumnes per estudiar, viatjar, i viure, sinó que també canvia la seva forma de pensar. Estic molt contenta de poder viure aquesta experiència tan enriquidora amb els professors, els alumnes i les famílies. Estic segura que serà un curs genial!

 • Judit Lloret - Directora

  Judit Lloret - Directora

  Sempre he pensat que els idiomes fan possible la comunicació entre diferents cultures. És per això que, des que vaig començar a treballar a Kids&Us fa 2 anys, he descobert que l’aprenentatge és recíproc. La manera en què els alumnes veuen el món és totalment diferent de la nostra i és això el què els fa tan especials. Soc la Judit, la directora de Kids&Us Sagrada Família i, si encara no hem tingut el gust de conèixer-nos, espero que sigui ben aviat.

 • Lyuba Matviyenko - Coord Kids&Us

  Lyuba Matviyenko - Coord Kids&Us

  Hola! Em dic Lyuba Matviyenko i sóc la coordinadora responsable dels alumnes més petits que tenim al centre Kids&Us Sagrada Família. Com el meu nom indica, vaig néixer a Ucraïna, país on vaig viure fins als 10 anys. Al haver-me submergit de cop en una altra cultura, amb dos idiomes a la vegada (català i castellà) i amb un abecedari completament diferent, crec que entenc a la perfecció el repte tant gratificant al que s’enfronten els nostres alumnes. Els idiomes s’han convertit en la meva passió i vull contagiar-la als nostres petits perquè vegin que l’anglès també por ser divertit. Vaig estudiar Traducció i Interpretació, cosa que em va permetre ampliar els meus coneixement vers al francès, reafirmant un cop més que no hi ha res com poder expressar-se en una altra llengua. Actualment, treballant de coordinadora, espero poder orientar i donar suport als professors i a les famílies com és degut i també enriquir-me de l’experiència. Estic molt convençuda de que aquest serà un bon curs!

 • Cristina Chica - Coord Kids&Us

  Cristina Chica - Coord Kids&Us

  Des de ben petita he sentit passió pels idiomes i és per això que vaig estudiar Traducció i Interpretació d'anglès i xinès. Considero que parlar molts idiomes és una manera d'enriquir-se personalment i poder-se comunicar amb tothom amb facilitat. Doncs, vaig decidir combinar els meus estudis amb la meva vocació: l'educació. M'agrada la meva feina perquè tinc una posició on puc ensenyar als nens la veritable importància d'aprendre anglès i, sobretot, que es pot fer d'una manera entretinguda. Com a coordinadora, també puc transmetre als pares aquests valors i explicar en què consisteix el mètode Kids&Us. Estic segura que serà una experiència molt gratificant i em fa molta il·lusió conèixer a tots els alumnes aquest curs!

Compartiu-ho >